[VERPLAATST] Vexpan digitale lunchbijeenkomst: De Parkeerbarometer

Kaart niet beschikbaar

Datum/tijdstip
Datum - 29/10/2020
11:00-12:00

Categorie


 

Let op! Deze lunchbijeenkomst is verplaatst van 3 september naar 29 oktober.

 

Aanmelden

 

Op donderdag 29 oktober van 11.00 – 12.00 uur zal de online Vexpan lunchbijeenkomst plaatsvinden. Tijdens de lunchbijeenkomst zal Esther van der Meer, managing director van Parkmobile* dieper ingaan op de parkeerbarometer van de PARK NOW Group.

Parkeerbarometer

De Parking Barometer van de PARK NOW Group is gebaseerd op de parkeerdata uit Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In de barometer wordt, op basis van de parkeertransacties die gedaan zijn via de apps van de PARK NOW Group, de ontwikkeling van de automobiliteit voor, tijdens en na de coronacrisis zichtbaar. Uit de barometer blijkt bijvoorbeeld dat Europa weer in beweging komt en inwoners weer betaald gaan parkeren.

Esther van der Meer van de PARK NOW Group zal tijdens de webinar de werking van de barometer toelichten. Daarbij komt de betrouwbaarheid van de parkeerdata aan bod en wordt breder gekeken dan de coronacrisis door in te gaan op de structurele inzetbaarheid van de barometer.

De lunchbijeenkomst zal plaatsvinden als webinar. De link voor het deelnemen aan de webinar ontvangt u na inschrijving.

DIGITALE LUNCHBIJEENKOMSTEN

Normaliter organiseert Vexpan viermaal per jaar een lunchbijeenkomst waar u twee uur lang, onder het genot van een lunch, een presentatie kon bijwonen. De digitale lunchbijeenkomsten zijn een reeks webinars die in plaats van deze reguliere lunchbijeenkomsten plaatsvinden.

De eerste digitale lunchbijeenkomst vond plaats op 14 mei jl., deze bijeenkomst kon u gratis bijwonen. De lunchbijeenkomst over de parkeerbarometer was oorspronkelijk de tweede lunchbijeenkomst, welke tevens gratis bij te wonen is. Alle volgende lunchbijeenkomsten zijn voor leden gratis toegankelijk, niet-leden betalen het bedrag van €150,- ex btw.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst.

U ontvangt een bevestiging van uw registratie per e-mail, met daarin alle relevante informatie.

*Parkmobile is onderdeel van PARK NOW Group, marktleider in slimme parkeeroplossingen. PARK NOW Group is onderdeel van YOUR NOW, de door BMW GmbH en Daimler AG opgerichte wereldwijde leider in mobiliteitsoplossingen. Van het delen van auto’s tot taxi-diensten, van het opladen van elektrische auto’s tot parkeren: YOUR NOW helpt je op weg in de stad.