Vexpan digitale lunchbijeenkomst ‘Laadinfrastructuur in parkeergarages’

Kaart niet beschikbaar

Datum/tijdstip
Datum - 17/12/2020
11:00-12:00

Categorie


Aanmelden

Het aantal elektrische voertuigen neemt snel toe. Daarom wordt het steeds belangrijker om op verschillende locaties in de behoefte om op te laden te voorzien. Zo ook in parkeergarages. Maar hoe pakt u daar de realisatie van laadinfrastructuur aan?

Donderdag 17 december van 11.00 tot 12.00 uur kunnen Over Morgen en Het ParkeerBureau u daar alles over vertellen tijdens de Vexpan digitale lunchbijeenkomst ‘Laadinfrastructuur in parkeergarages’.

Denk aan vragen als: hoeveel laadpunten heb je nodig? Wat voor netaansluiting heb ik nodig en is er wel voldoende vermogen beschikbaar? Is er een sluitende businesscase te maken om de investering terug te verdienen? Doe ik het zelf als gemeente of parkeerbeheerder zelf of werk ik samen met andere partijen? En hoe regel je zo’n samenwerking?

Met de praktische handreiking die in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is gemaakt om de ontwikkeling in parkeergarages te versnellen, krijgt u antwoord op die vragen en kunt u aan de slag!

Kijk hier alvast naar het stappenplan en de rekentool, maar bent u benieuwd, meld u dan vooral aan!

DIGITALE LUNCHBIJEENKOMSTEN

Normaliter organiseert Vexpan viermaal per jaar een lunchbijeenkomst waar u twee uur lang, onder het genot van een lunch, een presentatie kon bijwonen. De digitale lunchbijeenkomsten zijn een reeks webinars die in plaats van deze reguliere lunchbijeenkomsten plaatsvinden.

AANMELDEN

U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst.

U ontvangt een bevestiging van uw registratie per e-mail, met daarin alle relevante informatie.

Deelname aan de digitale lunchbijeenkomst is gratis voor Vexpan-leden. Voor niet-leden bedraagt deelname € 150,- (excl. btw).
Niet-leden die de digitale lunchbijeenkomst voor het eerst bijwonen krijgen 50% korting!
​Na aanmelden ontvangt u een factuur.