Vexpan digitale lunchbijeenkomst – Bescherming tegen schadelijke microben door gerichte hygiëne

Kaart niet beschikbaar

Datum/tijdstip
Datum - 15/04/2021
11:00-12:00

Categorie


Donderdag 15 april a.s. zullen Jan Lodder van Walo en Paul Schulze van SC Johnson Professional tijdens een Vexpan digitale lunchbijeenkomst u meer vertellen over de hygiëne in parkeergarages.

Door de huidige situatie zijn hygiëne en handdesinfectie nog nooit zo actueel geweest. Nu, maar ook nadat COVID-19 wereldwijd weer onder controle is. Het is dus van belang dat uw parkeergarage nu, maar ook dan, een veilige en schone (werk)omgeving is voor medewerkers en bezoekers. Maar hoe pakt u dit het beste aan? Tijdens de presentatie zullen Jan Lodder en Paul Schulze dieper ingaan op de 8 momenten die u en uw medewerkers beschermen tegen schadelijke microben door gerichte hygiëne. Ook bekijken we de parkeergarage door de ogen van bezoekers in coronatijd.

 

Paul Schulze (SC Johnson Professional)

Paul Schulze is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van handhygiëne in diverse sectoren. De laatste jaren meer en meer gespecialiseerd op de specifieke eisen die ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland en België stellen aan handhygiëne. Daarbij gaat het niet alleen over producten maar ook over protocollen, gedragsveranderingen, trainingen en bewustwording. In het kader hiervan heeft Paul Schulze ook actief meegewerkt aan het project van Prof. Andreas Voss waarbij de invloed van de dispensers, de plaatsing ervan en het product en hun invloed op het naleven van de hygiëne regels zijn bestudeerd. Momenteel begeleidt Paul diverse instellingen en bedrijven bij hun voorbereidingen ten aanzien van handhygiëne, teneinde op een veilige en hygiënische manier te kunnen werken na de opheffing van de lock-down maatregelen.

 

Deelname

U ontvangt een bevestiging van uw registratie per e-mail, met daarin alle relevante informatie.

Deelname aan de digitale lunchbijeenkomst is gratis voor Vexpan-leden. Voor niet-leden bedraagt deelname € 150,- (excl. btw).
Niet-leden die de digitale lunchbijeenkomst voor het eerst bijwonen krijgen 50% korting!
​Na aanmelden ontvangt u een factuur.