Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/tijdstip
Datum - 23/01/2019-25/01/2019
Hele dag

Locatie

jaarbeurs Utrecht

Categorie


Op 23, 24 en 25 januari 2019 viert de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer haar 21ste editie. Alweer 21 edities staat de beurs in het teken van het delen van kennis, informatie en innovaties. De beurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het evenement dat u niet mag missen.

In het programma is op 24 januari plaats ingeruimd voor Vexpan om een lezingenblok in te vullen over parkeren. Gekozen is voor het overkoepelende thema: ‘Hospitality, hoe gastvrij is uw parkeervoorziening?

Gastvrij zijn voor al je bezoekers, huurders en werknemers. Dat willen we allemaal. En kan het verschil maken. Geeft de eerste indruk wat men bij jou kan verwachten. Is de eerste stap in het bereiken van een tevreden parkeerder.
Toch blijkt dit in de praktijk lastig: je hebt (te) weinig of juist (te) veel parkeerplaatsen voor al je parkeerders. Die ook nog eens verschillend zijn.
Hoe ga je hier slim mee om? Wat moet je hier allemaal voor regelen? Hoe ga je om met de laadpaalinfrastructuur? Ben je wel toekomstproof?
Hoe vertaal je hospitality naar parkeren, zodat je jouw werknemer, huurder en/of bezoeker gastvrij kunt ontvangen, hij zich welkom voelt en uiteindelijk weer tevreden vertrekt.

Kom op 24 januari a.s. in zaal 3 vanaf 10.30 uur luisteren naar Ernst Bos (Spark), Otto Meijer/Sander Kokjé (SKIDATA) en Bram Leusink (EVConsult), die het thema vanuit diverse invalshoeken zullen belichten.

https://www.vakbeursfacilitair.nl/lezingen/20

https://www.vakbeursfacilitair.nl/