Parkeervak 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/tijdstip
Datum - 17/04/2019-18/04/2019
Hele dag

Locatie

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Categorie


ParkeerVak 2.0: Transitie in mobiliteit & parkeren

Nederland kent een hoge parkeerdruk en dat vraagt om inventieve en innovatieve oplossingen, steeds weer. Vexpan realiseert samen met 2XPO ParkeerVak 2019. Parkeervak 2019 vindt plaats op 17 en 18 april a.s. in de Brabanthallen in een geheel nieuwe opzet.

Het tweejaarlijkse vakevent laat op nationaal niveau de parkeersector zelf, maar zeker ook de andere branches voor wie parkeren van eminent belang is, kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van parkeren. Of het nu gaat om on-street of off-street parkeren, bouw, techniek of dienstverlening, parkeren voor de binnenstad, bedrijfsterrein of woningcomplex, op ParkeerVak 2019 vinden bezoekers het antwoord op hun parkeervraag.

Parkeervak 2019: Nieuwe opzet! Kennis delen, interactie, innovatie

Creatieve oplossingen en innovaties worden door Vexpan omarmd. Daarom ondergaat Parkeervak 2019 een mooie transitie. Alles staat in het teken van vernieuwing, interactie, ontmoeten en kennisdeling. Met sprekers van naam, kennis- en discussiesessies en exposanten die hun meest recente innovaties laten zien. Parkeervak 2019 is een niet te missen event!

Highlights ParkeerVak 2019

  • 17-18 April Brabanthallen Den Bosch, Hal 7.
  • Overkoepelend thema: Transitie in mobiliteit & parkeren.
  • Exposanten kunnen dit thema terug laten komen in hun aanwezigheid en spotlight-sessies.
  • ParkeerVak 2019, vernieuwend concept met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.
  • Expo en stands in een Arena-setting, intiemer, catering en services van hoge kwaliteit.
  • Er komt een avondopenstelling op 17 april tot ca. 20.00 uur. Deze sluit aan op een discussiesessie aan het einde van de middag die doorloopt in de avond met een hapje en een drankje in de Arena.

Alles over ParkeerVak 2019 vindt u hier!