Nationaal Parkeercongres 2018: Transitie in mobiliteit & parkeren. Bent u er klaar voor?

Kaart wordt geladen...

Datum/tijdstip
Datum - 11/10/2018
08:30-18:00

Locatie

Strijp-T (Innovation powerhouse)

Categorie


De mobiliteitssector is aan grote veranderingen onderhevig. De zelfrijdende auto, alternatieve brandstoffen, slimme technologieën, transitie in mobiliteitsgebruik, nieuwe businessmodellen; het zijn allemaal onderwerpen die inmiddels dagelijkse kost zijn in de gesprekken en plannen rondom mobiliteit. Er komen diverse nieuwe, uitdagende ontwikkelingen op ons af, maar wat gaat er nu echt komen en wanneer? En hoe bereiden we ons daarop voor?

Op 11 oktober 2018 organiseert Vexpan het Nationaal Parkeercongres op locatie die ook volop in ontwikkeling is: Strijp-T in Eindhoven.

Op deze dag zullen deskundigen vanuit verschillende invalshoeken – waaronder de vastgoedsector, retail en automotive – thema’s rondom deze transitie belichten. De dag wordt afgesloten met een rondgang op Strijp-T en Strijp-S.

Na afloop van het congres bieden wij net als in het afgelopen jaar de mogelijkheid om met elkaar een hapje te eten en zo de avondspits te vermijden en een leuke gelegenheid te hebben met elkaar nog even na te praten of te netwerken.

Reserveer de datum alvast in uw agenda! Het congres is gratis toegankelijk voor leden van Vexpan (per organisatie kunnen twee personen gratis deelnemen). Niet-leden betalen EUR 275,– excl. btw. Meer informatie over het congres vindt u hier.

Klik hier om u aan te melden