Lunchbijeenkomst over parkeerdata

Kaart wordt geladen...

Datum/tijdstip
Datum - 14/09/2017
12:00-14:00

Locatie

Green VIllage

Categorie


Onder het genot van een lunch vindt op donderdag 14 september een bijeenkomst plaats over parkeerdata. Agendum en Navads gaan in op kansen, bedreigingen en de waarde van parkeerdata, vandaag en in de toekomst. Hoe kiest de parkeerder de beste plaats voor zichzelf? En wat kunnen we daar met data in betekenen?

Agendum en de gemeente Utrecht

Digitalisering van de parkeerketen biedt mogelijkheden om steden bereikbaarder en leefbaarder te maken. Mits er slim gebruik wordt gemaakt van de beschikbare parkeerdata. Maar hoe ziet dat “Mining the datagold” eruit? Hoe pak je dat als gemeente aan op een manier dat het niet bij luchtfietserij blijft, maar tot projecten leidt met concrete resultaten? Wilco van de Vosse en Fernand Bosman van de gemeente Utrecht en Jurgen Vernimmen van Agendum geven pragmatische handvatten om data om te zetten in waardevolle informatie voor parkeer- en mobiliteitsbeleid.

Navads
Consumenten zoekgedrag wordt steeds meer lokaal, mobiel en gecentreerd rond kaarten. Het is voor locaties daarom steeds crucialer om accuraat en compleet weergegeven te worden op kaarten. Johan van Vulpen, COO van Navads, geeft een beeld van het veranderende zoekgedrag en de implicaties daarvan op bedrijfslocatiedata. Navads’ data platform is een benchmark in haar industrie en wordt inmiddels door 400.000 locaties wereldwijd gebruikt door bedrijven zoals BP, Shell, Interparking, Jumbo en Rituals. Hiermee worden de locaties van deze bedrijven correct zichtbaar op kanalen zoals Apple Maps, Google Maps, Here, TomTom en Waze.

Laat u informeren en inspireren! De lunchbijeenkomst is door iedereen bij te wonen en vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur bij Green Village in Nieuwegein.

Aanmelden

Leden van Vexpan kunnen deze lunchbijeenkomst voor € 75,- excl. btw bijwonen. Van niet-leden vragen we € 150,- excl. btw.

Uw deelname

Wij zien uit naar uw komst. Kunt u toch niet aanwezig zijn? Laat ons dit zo snel mogelijk weten. U kunt zich altijd laten vervangen door een collega. Vóór 7 september 2017 kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering na 7 september 2017, of bij no-show, wordt het volledige deelnamebedrag excl. btw in rekening gebracht.

*Let op! Leden moeten ingelogd zijn om zich te kunnen aanmelden.

Reserveren

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.