Betaalmethoden in de parkeerbranche – Vexpan lunchbijeenkomst

Kaart wordt geladen...

Datum/tijdstip
Datum - 14/02/2019
12:00-14:00

Locatie

BOVAGhuis

Categorie


Op 14 februari 2019 organiseert Vexpan de eerste lunchbijeenkomst van het jaar: Betaalmethoden in de parkeerbranche. Tijdens de lunchbijeenkomst zullen Dimitri Wouters van CCV Easy en Ties de Groot van SHPV aan het woord komen.

Elektronische betaalmiddelen binnen de parkeerbranche

Elektronisch betalen binnen de parkeerbranche is tegenwoordig niet meer weg te denken en eerder een regel dan uitzondering geworden. Tijdens de lunchbijeenkomst zal Dimitri Wouters (CCV Easy) in het kort behandelen wie welke rol speelt binnen de elektronische betaalketen, behandelen we mythes over elektronisch betalen, wordt er helderheid geschept binnen de huidige rules & regulations en gekeken naar alternatieve en toekomstige elektronische betaaloplossingen.

Dimitri Wouters werkt sinds november 2015 als Manager International Sales bij CCV Easy. Daarvoor heeft hij bijna zeven jaar gewerkt bij Schmit Parkeersystemen / Scheidt & Bachmann Parkeersystemen in diverse rollen, van Accountmanager tot Productmanager. En heeft de stap gemaakt van een bachelor in automotive naar een professional in elektronische betalingen. CCV Easy ondersteunt haar business partners en merchants als kennis partner en leverancier voor elektronisch betalen.

Mobiel betalen in parkeergarages

Op straat parkeren en betalen via een provider als bijvoorbeeld Parkmobile, Yellowbrick of SMS-Parking is al vele jaren ingeburgerd. Dan is het eigenlijk vreemd dat je in parkeergarages niet ook kunt betalen via dezelfde provider. SHPV is bezig, samen met gemeenten, providers en leveranciers van parkeermanagementsystemen om dit mogelijk te maken.

De stand van zaken, de mogelijkheden, zowel nu als in de toekomst worden tijdens deze sessie uit de doeken gedaan door Ties de Groot (SHPV).

Ties de Groot werkt sinds januari 2018 als Manager Innovaties & Accountmanagement voor het Servicehuis Parkeer & Verblijfsrechten (SHPV). Daarvoor heeft hij 8 jaar binnen de gemeente Rotterdam gewerkt als productmanager. De Groot heeft diverse functies gehad in de commerciële ICT. “Parkeren is ICT. Ik werk altijd op het snijvlak van techniek en organisatie en kijk hoe ik met ICT de resultaten van een organisatie kan verbeteren.”

AANMELDEN

Leden van Vexpan kunnen de lunchbijeenkomst voor slechts € 75,- excl. btw bijwonen. Van niet-leden vragen we € 150,- excl. btw.

Wij zien uit naar uw komst. Kunt u toch niet aanwezig zijn? Laat ons dit zo snel mogelijk weten. U kunt zich altijd laten vervangen door een collega. Vóór 7 februari 2019 kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering na 7 februari 2019, of bij no-show, wordt het volledige deelnamebedrag excl. btw in rekening gebracht.

U KUNT ZICH HIER AANMELDEN