Lunchbijeenkomst ‘Be in Charge’

Kaart wordt geladen...

Datum/tijdstip
Datum - 15/02/2018
12:00-14:00

Locatie

NBC Congrescentrum

Categorie


Gemeente aan zet bij balanceren rondom thema emissieloze voertuigen

Het door het kabinet gepresenteerde regeerakkoord is er duidelijk over: vanaf 2030 mogen er uitsluitend nog emissieloze (elektrische) voertuigen worden verkocht. Een essentiële randvoorwaarde hiervoor is het voldoende beschikbaar zijn van publieke laadinfrastructuur voor elektrische auto’s. Hoewel de markt voor realisatie en exploitatie aan zet is, hebben lokale overheden hierin ook een cruciale rol omdat het zich afspeelt in de openbare ruimte.  Hoe kun je hier nu, als lokale overheid, handen en voeten aan geven?

Aukje van de Reijt, Niels Voogt (beiden Goudappel Coffeng) en Mark Verbeet (Over Morgen) hebben zich toegelegd op de invulling van deze vraag. Zo hebben zij gezamenlijk de kencijfers ontwikkeld voor het plaatsen van laadpunten in Nederland.

Tijdens de Vexpan lunchbijeenkomst op 15 februari gaan Aukje, Niels en Mark in op hoe gemeenten kunnen zorgen voor een toekomstbestendige uitrol van een netwerk van publieke laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Ze geven u inzicht in hoe u het aantal benodigde laadpunten kunt bepalen en geven aan de hand van praktijkvoorbeelden uit diverse gemeenten als Den Haag handvatten voor een efficiënte en effectieve implementatie van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Zo blijft uw gemeente ‘in charge’.

Lees meer over de bijdrage van Goudappel Coffeng en Over Morgen.

Sprekers

Aukje van de Reijt & Niels Voogt: Adviseurs parkeren en locatieontwikkeling bij Goudappel Coffeng. Mark Verbeet: Adviseur elektrische mobiliteit en energietransitie bij Over Morgen.

Aanmelden

Leden van Vexpan kunnen deze lunchbijeenkomst voor € 75,- excl. btw bijwonen. Van niet-leden vragen we € 150,- excl. btw.

Uw deelname

Wij zien uit naar uw komst. Kunt u toch niet aanwezig zijn? Laat ons dit zo snel mogelijk weten. U kunt zich altijd laten vervangen door een collega. Vóór 8 februari 2018 kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering na 8 februari 2018, of bij no-show, wordt het volledige deelnamebedrag excl. btw in rekening gebracht.

*Let op! Leden moeten ingelogd zijn om zich te kunnen aanmelden.

Reserveren

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.