Vexpan digitale lunchbijeenkomst: Ander licht op parkeergarages

Kaart niet beschikbaar

Datum/tijdstip
Datum - 26/11/2020
11:00-12:00

Categorie


26 november a.s. organiseert Vexpan van 11.00 – 12.00 uur een Vexpan digitale lunchbijeenkomst over licht in parkeergarages. Tijdens de bijeenkomst zullen Mark Laponder van NSVV en Han Bak van Chess Wise aan het woord komen.

Aanbeveling Verlichting van parkeergarages, parkeerdekken en parkeerterreinen

De huidige NEN 2443 “Parkeren en stallen van personenauto’s op terreinen en in garages” dekt onvoldoende de lading voor toepassing van led verlichting. Om die reden heeft de NSVV in samenspraak met de NEN de handschoen opgepakt en de nieuwe ‘Aanbeveling Verlichten van parkeergarages, parkeerdekken en parkeerterreinen’ opgesteld. Met deze aanbeveling als handvat zijn parkeeroplossingen efficiënt, duurzaam, comfortabel en op niveau te verlichten! De NSVV zal alle ins en outs hieromtrent vertellen.

Draadloos lichtbesturingssysteem in parkeergarages

Het continue laten branden van verlichting terwijl er geen aanwezigheid is, wordt steeds minder geaccepteerd in onze huidige maatschappij. Maar hoe realiseer je dit in een bestaande situatie zonder dat de kosten de pan uitrijzen? Een draadloos lichtbesturingssysteem biedt hier de oplossing. Chess Wise is gespecialiseerd in het draadloos aansturen van verlichting op diverse terreinen waaronder parkeergarages. Waar moet je op letten? Wat zijn de valkuilen? Hoeveel bespaar je? En welke voordelen biedt een draadloos netwerk nog meer voor de exploitatie van de parkeergarage, nu en in de toekomst? Chess Wise belicht het onderwerp graag van alle kanten!

DIGITALE LUNCHBIJEENKOMSTEN

Normaliter organiseert Vexpan viermaal per jaar een lunchbijeenkomst waar u twee uur lang, onder het genot van een lunch, een presentatie kon bijwonen. De digitale lunchbijeenkomsten zijn een reeks webinars die in plaats van deze reguliere lunchbijeenkomsten plaatsvinden.

AANMELDEN

U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst.

U ontvangt een bevestiging van uw registratie per e-mail, met daarin alle relevante informatie.

Deelname aan de digitale lunchbijeenkomst is gratis voor Vexpan-leden. Voor niet-leden bedraagt deelname € 150,- (excl. btw).
Niet-leden die de digitale lunchbijeenkomst voor het eerst bijwonen krijgen 50% korting!
​Na aanmelden ontvangt u een factuur.