19th EPA Congress and Exhibition

Kaart niet beschikbaar

Datum/tijdstip
Datum - 18/09/2019-20/09/2019
Hele dag

Locatie

Palacio de Ferias y Congresos

Categorie


Het belangrijkste tweejaarlijkse evenement van de Parkeersector: 19e EPA Congress & Exhibition, 18-20 september 2019 Malaga – Spanje

 

Het 19e EPA-congres in Malaga wordt een compleet en multidisciplinair evenement. Tijdens het congres zullen exploitanten in de parkeerindustrie, nationale en lokale overheden en vertegenwoordigers van Europese commissies en projecten aanwezig zijn. Ook experts op het gebied van mobiliteit, stedelijke logistiek, elektrische mobiliteit, de datawereld, ITS, Apps en nog veel meer zijn aanwezig tijdens de 19e EPA Congress & Exhibition!

Nieuwe, duurzame mobiliteit

50 Sprekers uit 14 landen (daaronder topexperts uit de sector) brengen de vraagstukken in onze sector voor het voetlicht, gekoppeld aan het thema ‘nieuwe, duurzame stedelijke mobiliteit’. 30 Uur aan presentaties in drie dagen met onderwerpen uit alle interessegebieden, die zo gepland zijn dat u alle sessies kunt volgen die u interesseren.

Het wetenschappelijke programma is opgesteld door het Scientific & Technical Committee, geleid door Laurence Bannerman en samengesteld uit 18 experts uit 10 landen.

EPA Award

In de plenaire sessie zullen de vijf genomineerden voor de EPA AWARD 2019, gekozen uit de 15 finalisten uit 10 landen, in een uur en een kwartier hun adembenemende projecten, illustratief voor de hedendaagse stand van de techniek, presenteren.

U kunt erbij zijn!

Op www.epacongress.eu is alle informatie over het evenement beschikbaar: het complete programma, de beurs, het sociale programma (op woensdagavond feest aan zee in Balneario en op donderdagavond galadiner in het Museum of Cars en Fashion), hotelboekingen en meer.

Kom informatie opdoen op dit evenement van uitzonderlijk hoge kwaliteit, ideeën uitwisselen en netwerken met de Europese parkeerindustrie.

De organisatie ziet ernaar uit u te ontmoeten in Malaga.