ParkeerVak 2019

ParkeerVak 2.0: Transitie in mobiliteit & parkeren

Nederland kent een hoge parkeerdruk en dat vraagt om inventieve en innovatieve oplossingen, steeds weer. Vexpan realiseert samen met 2XPO ParkeerVak 2019. Parkeervak 2019 vindt plaats op 17 en 18 april a.s. in de Brabanthallen in een geheel nieuwe opzet.

Het tweejaarlijkse vakevent laat op nationaal niveau de parkeersector zelf, maar zeker ook de andere branches voor wie parkeren van eminent belang is, kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van parkeren. Of het nu gaat om on-street of off-street parkeren, bouw, techniek of dienstverlening, parkeren voor de binnenstad, bedrijfsterrein of woningcomplex, op ParkeerVak 2019 vinden bezoekers het antwoord op hun parkeervraag.

Parkeervak 2019: Nieuwe opzet! Kennis delen, interactie, innovatie

Creatieve oplossingen en innovaties worden door Vexpan omarmd. Daarom ondergaat Parkeervak 2019 een mooie transitie. Alles staat in het teken van vernieuwing, interactie, ontmoeten en kennisdeling. Met sprekers van naam, kennis- en discussiesessies en exposanten die hun meest recente innovaties laten zien. Parkeervak 2019 is een niet te missen event!

Highlights parkeervak

Arena-style

Er is gekozen voor een Arena-concept met een standopstelling in de vorm van een ring, dus er zijn geen plaatsen waar je liever niet wilt staan! Alles gebeurt binnen de ParkeerVak-Arena met in het midden een ontmoetings- en kennisplein!

Wilt u deelnemen als exposant? Maak uw interesse kenbaar en de beursorganisatie neemt contact met u op. U kunt overigens uw innovaties extra voor het voetlicht brengen in een spotlightsessie. U staat dan letterlijk en exclusief een poosje in de spotlights om de bezoekers op een laagdrempelige en interactieve manier te informeren over de meest actuele ontwikkelingen in uw vakgebied.

Programma

Vanuit verschillende invalshoeken komen thema’s zoals binnenstedelijke, economische, retail-, vastgoedontwikkelingen en trends aan bod maar ook praktijkcases en technologische ontwikkelingen vanuit het bedrijfsleven en universiteitshoek krijgen hierbij een podium.

Ontdek het programma

Laat u inspireren door onze sprekers!

Meedoen met de spotlightsessies?

Neem nu de spotlightsessies. Deelnemers aan dit vakevent voor parkeerprofessionals van binnen en buiten de parkeerbranche plaatsen hun innovaties dan extra voor het voetlicht.

Zij staan dan letterlijk en exclusief een poosje in de spotlights om de bezoekers op een laagdrempelige en interactieve manier te informeren over de meest actuele ontwikkelingen in hun vakgebied.

Wil je meedoen? Meld je dan vandaag nog aan via www.parkeervak.nl

Doelgroepen

ParkeerVak 2019 staat in het teken van interactie, netwerken, kennisoverdracht en is uitnodigend voor professionals van binnen en buiten de parkeerbranche, dus ook de aanpalende vakgebieden (mobiliteit, smart cities, retail, vastgoed- en de zorgsector) worden erbij betrokken omdat zij een onlosmakelijk deel van de hedendaagse mobiliteits- & parkeervraagstukken en oplossingen zijn.

ParkeerVak bezoeken

Registreer u vandaag nog als bezoeker van dit niet te missen evenement op www.parkeervak.nl!

Vexpan: van, voor en door leden!

Aan het succes van de ParkeerVak 2019 wordt gewerkt door de Vexpan-projectgroep:

Wouter van Boggelen (IP Parking/bestuur Vexpan), Angelique Breukel (gemeente ’s-Hertogenbosch), Floor van Dorresteijn (Empaction), Peter Dingemans (ParKam/bestuur Vexpan), Dennis Gerritsen (Goudappel Coffeng), Stan van de Hulsbeek (Spark), Peter Martens, Ester van der Meer (Parkmobile), Floris Peeters (JKH Architecten), Monique Pluijm (Empaction/voorzitter Vexpan), Frenky Prins (Ballast Nedam)