ParkeerVak

In 2017 is er geen ParkeerVak, maar wel de internationale vakbeurs parkeren tijdens het EPA Congress & Exhibition 2017.  Naast het congres van 20 t/m 22 september, wordt er een een vakbeurs gehouden met een mix van Nederlandse en buitenlandse exposanten. Door deel te nemen aan deze beurs profileert u uw organisatie zowel nationaal als internationaal. In de zogenaamde ‘Exhibitorscorner’ kunt u zichzelf extra profileren door het geven van korte lezingen. De beurs is zonder kosten toegankelijk voor iedereen die met parkeren van doen heeft.
Zie voor meer informatie de webpagina EPA Congress & Exhibition 2017.

Terugblik ParkeerVak 2015

Vexpan kijkt terug op een geslaagde ParkeerVak. De tweejaarlijkse vakbeurs voor parkeren in Nederland, die van 21 t/m 23 april jl. in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch plaatsvond, trok iets meer dan 1.500 bezoekers. De tweejaarlijkse vakbeurs had zo’n 100 exposanten en was in oppervlakte iets groter dan de voorgaande editie.

Drie dagen lang vonden op de stand van Vexpan leuke ontmoetingen plaats.

Ook waren er diverse prijswinnaars. Bij binnenkomst van de ParkeerVak ontving iedereen een ticket met een speciale qr-code. Met een winnende code kon men grabbelen voor een prijs. Zo werden er o.a. entreekaarten voor Safaripark Beekse Bergen gewonnen, parkeerkaarten, een dinercheque en een tour door Amsterdam met een Segway (prijzen waren aangeboden door: Gemeente Amersfoort, Parkeerservice, Libema, ScanaCar, VBR en Trajan).

Op de beursvloer kon men in het Vexpan theater doorlopend terecht voor diverse voordrachten.
De beschikbare presentaties zijn te downloaden. Klik hiervoor op de berichten van de afzonderlijke dagen.

Dag 1, 21 april: sfeerimpressie en presentaties Vexpan-theater
Dag 2, 22 april: sfeerimpressie en presentaties Vexpan-theater
Dag 3, 23 april: sfeerimpressie en presentaties Vexpan-theater