Parking Golf Open

De negende editie van het Parking Golf Open vindt in 2018 plaats op 21 juni. Dit jaar is Golfbaan De Scherpenbergh gastheer van het toernooi. De golfdag is een geheel verzorgde relatiedag voor de Nederlandse parkeerbranche inclusief deelname, eten en drinken, netwerkborrel en diner.

Parking Golf Open is een samenwerking van Parkeer Netwerk Nederland en Vexpan en wordt gehouden voor alle leden en relaties uit de parkeerbranche.

Binnenkort kunt u zich inschrijven voor hét netwerkevent voor de parkeerwereld. Zie www.parkinggolfopen.nl voor meer informatie.

Parking Golf Open 2017

Het Parking Golf Open 2017, een geheel verzorgde relatiedag voor de Nederlandse parkeerbranche, was opnieuw een succes. Landgoed Bleijenbeek was dit jaar wederom gastheer van het toernooi.
Een record aantal deelnemers, meer dan 100!, namen donderdag 22 juni deel aan de competitieve of recreatieve wedstrijd of aan één van de clinics op de golfbaan Bleijenbeek. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel en diner. We kijken terug op een sportieve en gezellige relatiedag!

Parking Golf Open is een samenwerking van Parkeer Netwerk Nederland (PNNL) en Vexpan en wordt gehouden voor alle leden en relaties uit de parkeerbranche. Voor meer informatie zie www.parkinggolfopen.nl

Fotoimpressie