Vrouw in Engeland is woedend op parkeerbedrijf

Deborah Adwent (53) had geparkeerd op een parkeerterrein in het Britse Surrey. Ze is woest: ze heeft een boete gekregen die volgens haar volkomen onterecht is. Ze zou namelijk fout hebben geparkeerd, maar haar voorwiel steekt letterlijk een paar centimeters uit – verder staat ze goed in het parkeervak.

Ze lette niet goed op haar rechtervoorwiel. Dat stond nog een beetje gedraaid na het parkeren. Agenten bekeurden haar vervolgens: nu moet Deborah 70 euro betalen. Ze is het er duidelijk niet mee eens: “Het heeft 3 dagen geduurd tot ik gekalmeerd was en een bezwaar kon neerschrijven. Ik was zo kwaad. Ik zie voortdurend mensen die over de witte lijn parkeren en geen boete krijgen.”

De vrouw besloot foto’s te maken en deze te delen met de buitenwereld. Het parkeerbedrijf Indigo heeft gereageerd op de klachten van de vrouw. “We hebben de bijgevoegde foto’s bekeken, en daarop is te zien dat u niet correct binnen de gemarkeerde parkeerplaats staat.” Als ze haar wielen wel recht had gedraaid, dan had ze de boete kunnen ontlopen.

(Bron: Daily Mail)