Vexpan verwelkomt nieuwe leden Parkd en ParkU

De leden van Vexpan vormen gezamenlijk hét platform voor parkeren in Nederland. Vexpan verwelkomt de onlangs lid geworden Parkd en ParkU.

Parkd

Parkd is een data gedreven startup, klaar om de traditionele manier van het betalen voor parkeren te veranderen, door de gebruikers op de eerste plaats te zetten en nieuwe, creatieve oplossingen te bedenken.

“We sluiten ons met trots aan bij Vexpan als Belgische onderneming en hopen mooie, nieuwe projecten met de huidige leden te kunnen realiseren, alsook mee te brainstormen over de toekomst van het parkeren in Nederland. Smart cities, in-car payment en groener rijden staan hoog in het vaandel bij gemeenten en gebruikers, en juist hier kunnen wij een mooie toegevoegde waarde creëren samen met de know-how van Vexpan.”

ParkU

In een steeds mobielere wereld gaat het zoeken naar een parkeerplaats steeds meer online, via de app of direct vanuit het dashboard van de auto. ParkU koppelt automobilisten digitaal aan de perfecte parkeerplaats. Met hun unieke all-in-one parkeerapp vereenvoudigen ze de zoektocht naar parkeermogelijkheden via real-time informatie.

“De actuele ontwikkelingen in de parkeerbranche komen ter sprake tijdens de bijeenkomsten van Vexpan. Voordat we lid werden, bezochten wij deze bijeenkomsten al op regelmatige basis. Met een aantal leden hebben we inmiddels een goede relatie opgebouwd. Een logische volgende stap is natuurlijk om zelf ook lid te worden en hiermee nog meer betrokken raken met de vele (vernieuwende) aspecten in de parkeerbranche.”

Wilt u meer weten over het lidmaatschap van Vexpan? Klik hier.