Terugblik en vooruitzichten

Op 11 januari jl. zijn we het nieuwe jaar weer goed van start gegaan met de innovatietour bij JOINN! in Houten met actuele materie. Data, data, data… en de grote kunst om daar waardevolle en zinvolle informatie van te maken voor de gebruiker. De gebruiker kan zijn de parkeerder, de beleidsmaker of de exploitant. Gebruiksgemak voor de parkeerder door integratie van on-street en off-street parkeren en bedrijfsoptimalisatie voor de exploitant/beheerder. We hebben daar twee voorbeelden van gezien in de presentatie van Parkmobile en EasyPark. Lees het volledige verslag over de innovatietour hier.

Tijdens de aansluitende nieuwjaarsreceptie was er gelegenheid om met elkaar even terug te blikken op het afgelopen jaar.

Verhoging standard

2017 was niet helemaal een gewoon jaar. We zijn blijven werken aan de kwaliteit en imago van het parkeerareaal met de uitreiking van de ESPA awards. We hebben er weer vele uit mogen reiken, veelal Gold Awards. Dat is goed; daarmee blijven we de standard verhogen.

Eerste premium partner; wie volgt?

We hebben onze eerste premium partner mogen verwelkomen, Parkmobile. Daar zijn we blij mee. We willen graag leuke, kwalitatief goede events blijven bieden en daarvoor is gewoonweg een geldstroom nodig. Stiekem hopen we er natuurlijk op meerdere premium partners te mogen verwelkomen, want ….. hoe meer partners, hoe leuker we het kunnen maken.

On tour

Ons nationaal parkeercongres had dit jaar een andere vorm: een congres ‘on tour’ in Utrecht. We namen een kijkje in de ontwikkelingen van Utrecht centraal en Hoog Catharijne, met korte plenaire presentaties ‘binnen’ en daarna in groepen naar buiten om met eigen ogen te aanschouwen hoe e.e.a. er in de praktijk uitziet. Met uiteraard aansluitend daaraan een borrel en diner in een sfeervolle ambiance. Onze twee kernwaarden, kennisdeling en netwerken, kwamen op die dag weer goed tot hun recht.

Kroon op ons werk

Een kroon op ons werk was wel het EPA Congress & Exhibition in Rotterdam. We zijn de uitdaging aangegaan en we kunnen met een gerust hart zeggen dat we iets moois neergezet hebben. We hebben Nederland in Europa op de kaart gezet, mede door onze dynamische aanpak. Ook hier was een goede combinatie van kennis en netwerken aanwezig.

Dynamiek

Er zijn vier nieuwe leden toegetreden tot het bestuur. Dit geeft een nieuwe dynamiek, nieuwe ideeën, nieuwe kansen, dus dat belooft wat voor de rest van het jaar.

Zonder alle events separaat te benoemen, wil ik eenieder die zijn of haar bijdrage geleverd heeft aan het succes van 2017 hartelijk bedanken voor hun inzet.

Zoals gezegd zijn we het nieuwe jaar al weer goed gestart. Ik hoop u allen ook verder dit jaar weer bij onze events te zien. De eerstvolgende is de lunchbijeenkomst op 15 februari. Houd de website in de gaten voor informatie over al onze events.

Cheers on a fabulous 2018 and all the best for everyone!

Namens het hele bestuur,

Monique Pluijm
Voorzitter Vexpan

Lees hier ook het volledige verslag over de innovatietour.