Bent u bij de Innovatietour en nieuwjaarsreceptie van Vexpan?

Vexpan organiseert een unieke innovatietour met aansluitend de nieuwjaarsreceptie op donderdag 11  januari 2018. Kom op deze middag naar JOINN! in Houten en voeg u bij een (internationaal) gezelschap!

Innovatietour: ‘HOE GEMAKKELIJK KUNNEN WE PARKEREN VOOR U MAKEN…!’

Tijdens de innovatietour zal onze premium partner Parkmobile meer vertellen over universele toegang tot parkeerfaciliteiten. Easypark zal ingaan op de digitalisering van de parkeerwereld: hoe het kunnen vinden van beschikbare parkeerplekken het on-street parkeren kan ontlasten en tegelijkertijd gemeentes en operators kan voorzien van waardevolle data, gebundeld in één gemakkelijk te gebruiken platform.

De innovatietour start om 13.30 uur met presentaties van Jens Zier (head of Off Street, Parkmobile), Ciaran Dooijes (sales consultant, Parkmobile), Johan Birgersson (CEO, Easypark) en Sebastian Eriksson-Ritzén (product owner Parking Dashboard, Easypark).

NIEUWJAARSRECEPTIE

Het bestuur van Vexpan wil vervolgens graag met u van 16.30 – 18.30 uur een toast uitbrengen op een goed en succesvol nieuw jaar.
Schuif aan bij het buffet, dat, als daar voldoende belangstelling voor is, na de nieuwjaarsreceptie voor u klaar zal staan en rijd fileloos naar huis. (De kosten van het diner zijn voor eigen rekening en bedragen ca. Eur 35 excl. btw per persoon.)

Het volledige programma vindt u hier.

Let op: In Vexpansie #4 van 2017 staat op de cover dat de datum van de innovatietour en nieuwjaarsreceptie 18 januari zou zijn. Dit klopt niet! Voor de goede orde melden we hier nog even expliciet, dat het niet om 18 januari gaat, maar om 11 januari 2018, 13.00 uur, in Joinn! te Houten.

AANMELDEN

Als lid van Vexpan is het bijwonen van de innovatietour gratis. Niet-leden betalen € 75,- excl. btw voor deelname. Na aanmelden rekenen we op uw komst. U kunt zich altijd laten vervangen door een collega. Bij annulering na 4 januari 2018, of bij no-show, wordt een bedrag van € 25,- excl. btw voor leden en het volledige deelnamebedrag voor niet-leden in rekening gebracht.

U kunt zich hier aanmelden voor de innovatietour en nieuwjaarsreceptie.

Vanaf 18.30 uur bieden wij tevens de gelegenheid bij JOINN! te dineren – een zogenaamd ‘filevermijdend diner’. De kosten van het diner zijn voor eigen rekening en bedragen circa € 35,- excl. btw. Dit bedrag zullen wij per factuur(mail) in rekening brengen. Bij aanmelding kunt u uw interesse hiervoor kenbaar maken.

Komt u alleen naar de nieuwjaarsreceptie? Meld u dan hier aan.

De Vexpan Innovatietour en Nieuwjaarsreceptie worden mede mogelijk gemaakt door onze premium partner Parkmobile. De nieuwjaarsreceptie wordt mede mogelijk gemaakt door EasyPark.