Vexpan lunchbijeenkomst: Slimmer aanbesteden en contracteren

Kaart wordt geladen...

Datum/tijdstip
Datum - 12/05/2016
11:30-14:00

Locatie

Vexpan-bureau

Categorie


Slim aanbesteden staat tijdens de lunchbijeenkomst van 12 mei 2016 centraal.

Durf te dromen! Dat is de boodschap van de duopresentatie, waarbij we deelgenoot worden gemaakt van de Concurrentie Gerichte Dialoog, een innovatieve vorm van Europees aanbesteden die gemeenten en leveranciers ‘the best of both worlds’ biedt. Elisio Baptista (ParkeerService) en mevr. Jordie van Berkel (F-fort) verzorgen een interactieve presentatie waarbij we inzicht krijgen in hoe we onze wensen kunnen proberen uit te vragen.

CROW heeft samen met een aantal gemeenten en marktpartijen een handleiding opgesteld om te komen tot een passende aanbesteding van parkeerdiensten. In een dynamische presentatie zullen Frans Bekhuis (CROW) en Jeroen Roelands (Goudappel Coffeng) hierover uiteenzetten. De werkgroepleden Frans Tiebackx (Taxameter) en Ingrid Broekhuijse – van Wilgen (Gemeente Almere) treden hierbij op als coreferent.

Laat u inspireren en discussieer mee! De lunchbijeenkomst is door iedereen bij te wonen. Van leden vragen we een eigen bijdrage van € 75,- (excl. btw). Niet-leden betalen € 150,- (excl. btw). Na aanmelding geldt een no-show regeling*.

*Vóór 5 mei kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering na 4 mei of bij no-show, wordt het volledige deelnamebedrag in rekening gebracht.

*Let op! Leden moeten ingelogd zijn om zich te kunnen aanmelden.

Reserveren

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.