Themamiddag Parkeren en gedrag

Kaart wordt geladen...

Datum/tijdstip
Datum - 19/09/2017
13:30-17:00

Locatie

societyM Rotterdam

Categorie


Polis en EPA organiseren op 19 september – naar goede traditie, daags voor het EPA-congres –  een open workshop.

Parkeerbeleid is één van meest effectieve middelen om het mobiliteitsgedrag te beïnvloeden. In de praktijk zijn talrijke maatregelen beschikbaar. Welke zijn het meest effectief? Wat zijn ervaringen uit de (internationale) praktijk? U hoort het 19 september 2017 tijdens de Themamiddag Parkeren en gedrag in Rotterdam. Als professional in het werkveld van parkeren nodigen wij u hierbij voor deze bijeenkomst uit!

Programma – Kennis, tools & praktijk
Leidraad voor de middag is de CROW-kennistool ‘Parkeren en gedrag’. Alle relevante kennis op het gebied van parkeren en gedrag is hierin op een rij gezet. De conclusies en de toolbox worden ingeleid en geïllustreerd aan de hand van Europese en Nederlandse praktijkcases (waaronder voorbeelden uit Leuven, Lille, Southend on Sea en van de gemeenten Den Haag, Utrecht en Rotterdam).

Samenwerken: (internationaal) leren van elkaar
De bijeenkomst van 19 september gaat vooraf aan het internationale parkeercongres 18th EPA Congress and Exhibition (20 t/m 22 september) van de European Parking Association. De organisatie van de sessie is in handen van Kennisplatform CROW, de Europese organisatie Polis en de European Parking Association (EPA). Deelnemers komen uit Nederland en buitenland, daarom is de voertaal van de sessie Engels.

Lees verder over de inhoud van de bijeenkomst (CROW-website) of reserveer direct een plek via de inschrijfpagina op de Polis-website (Engelstalig). Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden (toegang gratis).