Parkeercongres on tour

Kaart wordt geladen...

Datum/tijdstip
Datum - 09/11/2017
13:30-18:30

Locatie

jaarbeurs Utrecht

Categorie


Ons jaarlijkse parkeercongres wordt dit jaar het ‘Parkeercongres on tour’. Op donderdag 9 november gaan we vanaf 13.30 uur letterlijk ‘on tour’ in Utrecht. We volgen deze middag de ontwikkelingen in het centrum van Utrecht en het stationsgebied, waar men te maken heeft met vele uitdagingen op het gebied van mobiliteit en parkeren. Het belooft een middag te worden met diverse inkijkjes, nieuwe inzichten en natuurlijk weer ontmoetingen met collega’s uit het vak. Mis het niet!

Programma

Het programma vindt plaats van 13.30 tot 18.30 uur. Na een plenair programma in de Jaarbeurs volgen vanaf 15.30 uur diverse keuzesessies op locatie. De dag sluiten we af met een netwerkevent vanaf 17.00 uur bij Stadskasteel Oudaen, waarbij netwerken gecombineerd kan worden met een rondleiding door de brouwerij. Vanaf 18.30 uur bieden wij tevens de gelegenheid bij Oudaen te dineren – een zogenaamd ‘filevermijdend diner’. De kosten van het diner (hertenbiefstuk als hoofdgerecht en een amandeltaartje toe) zijn voor eigen rekening en bedragen € 30,-. Dit bedrag zullen wij per factuur(mail) in rekening brengen. De drankjes bieden wij u aan. Bij aanmelding kun je je interesse hiervoor kenbaar maken.
Bekijk hier het volledige programma

Aanmelden

Als lid van Vexpan is het bijwonen van dit congres gratis voor 2 deelnemers. Extra deelnemers van lidorganisaties betalen € 75,- excl. btw. Niet-leden betalen € 150,- excl. btw voor deelname. Na aanmelden rekenen we op uw komst. U kunt zich altijd laten vervangen door een collega. Bij annulering na 2 november 2017, of bij no-show, wordt €75,- voor leden en € 150,- voor niet-leden in rekening gebracht.

U kunt zich nog aanmelden door te mailen naar info@vexpan.nl.

Reserveren

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.