Intertraffic Mexico

Kaart wordt geladen...

Datum/tijdstip
Datum - 15/11/2017-17/11/2017
Hele dag

Locatie

Centro Citibanamex

Categorie


De Intertraffic is een door RAI georganiseerde vakbeurs over infrastructuur, verkeer en parkeren. Om de twee jaar vindt dit grote handelsevenement plaats in Amsterdam. Op navolging van het succes van vorig jaar komt nu voor een tweede keer een editie in Mexico-Stad, van 15 tot 17 november 2017.

Het doel van deze tweede editie van de Intertraffic Show in Mexico is om wereldwijde kennis te verbinden in de verkeerstechnologie- en mobiliteitsindustrie. Mexico is de tweede economie van Latijns Amerika en heeft veel verkeers- en parkeer projecten gepland. Mexico-Stad, de op een na grootste stad ter wereld, heeft uitdagingen en kansen op het gebied van infrastructuur en mobiliteit.

In samenwerking met RAI organiseert de Nederlandse ambassade te Mexico-Stad een driedaags programma met inspirerende events gedurende de tentoonstelling. Onderdelen die georganiseerd worden zijn netwerk events, een seminar waarin Nederlandse bedrijven zich kunnen presenteren aan het Mexicaanse publiek, matchmaking en afspraken met Mexicaanse bedrijven.

Voor meer informatie: mex-ea@minbuza.nl.

www.intertraffic.com/en/mexico